dinsdag 19 januari 2010

Korte kapsels voor mannen


Korte kapsels voor mannen kun je op verschillende manieren opvatten. In vergelijking met het lange haar van Jan Vayne zullen de meeste kapsels voor mannen wel kort lijken. Maargoed, vandaag nemen we Ryan Gosling als testpersoon. Namelijk door verschillende haartrends kun je verschillende looks creƫren. Millimeter haar komt alweer anders over dan haar dat anderhalve centimeter lang is. Uiteraard heb je dan ook nog de baardgroei bij mannen wat het geheel nog wat ruiger maakt.
Kijk je bijvoorbeeld naar de look van Ryan met halflang haar en glad geschoren zie je dat je met een simpele tondeuse en een 4-dagen baardje direct van je studenten look af kunt komen. Wat ik ook leuk bij mannen vind staan is de "out-of-bed-look" haartrend zoals bij de foto hierboven. Het gevaar hiermee is wel dat je het met mate moet toepassen omdat je anders wellicht onverzorgd over kunt komen.

Denk je nu zelf van, ik wil ook kort haar dan moet ik je wel waarschuwen... Kort haar zal niet iedere man staan en het zal eerst ook wel wennen zijn als je van half lang naar kort haar gaat maar het kan goed uitpakken. Neem bijvoorbeeld het kapsel Gerard Joling. Het was even wennen maar het stond hem wel erg goed dat korte koppie. Helaas laat hij het haar momenteel weer langer groeien...


Meer haartrends voor mannen:


Meer Haartrends >

1 opmerking:

Anoniem zei

mannen moeten niet te kort haar hebben.
maar lang is ook niet mooi.

Een reactie posten

Laat je reactie achter!