dinsdag 6 oktober 2009

Kort haar voor mannen


Door de jaren heen zijn de haartrends voor mannen ook veranderd. Mannen haartrends zijn geëvolueerd met de tijd mee. Lange haren uit de jaren '80 in rock stijl en spikey kapsels. Mannen zijn ook met hun haar bezig als vrouwen. Korte kapsels voor mannen variëren van zakelijk tot modern.

Als je op zoek bent naar een leuke haarstijl voor mannen doe je er goed aan om het haar in laagjes te knippen. Op die manier kun je verschillende haarproducten toevoegen aan het haar en verschillende looks creëren. Dit is vooral populair bij jonge mannen zodat ze het haar in het weekend wild en sportief kunnen dragen en door de week een meer zakelijke look kunnen creëren.


Millimeter haar is tegenwoordig ook nog helemaal hip en zal ook nog wel een trend blijven. Het lijkt me zo heerlijk om niet iedere ochtend een kwartier tot een half uur voor de spiegel te moeten staan. Deze haartrend past trouwens niet bij iedereen. Wel jammer dat je bij deze haartrend niet veel variatie hebt.


Persoonlijk vind ik een kapsel goed wanneer het kapsel: veelzijdig is, makkelijk in onderhoud en er gezond uit ziet. Veel mannen komen met vragen over hoe ze kort haar moeten stijlen. Je kunt dan bijvoorbeeld gaan voor de zakelijke en strakke stijl, doe er een sterkere gel in en maak het meer spikey voor een stoere look of stijl het met wax voor een beachlook of out of bed look.

Kort haar voor mannen hoeft namelijk niet saai te zijn! Met de juiste haarproducten kom je een heel eind!

Meer haartrends voor mannen:


Meer Haartrends >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat je reactie achter!