zaterdag 30 januari 2010

Kort haar kapsels


Een blog voor mensen met kort haar. Heb je kort haar en wil je wel eens een volle bos haar. Dit kun je vrij eenvoudig bereiken mits je haar niet te kort is geknipt.

Kapsels voor kort haar zijn ook nogsteeds populair. Ook met kort haar kun je nog vele variaties maken met je kapsel. Hieronder staan een aantal idee├źn om jou een kapsel te geven die wellicht anders is dan dat je nu steeds draagt.


Extensions
Als je al heel kort haar hebt kun je er voor kiezen om met extensions te gaan werken. Er bestaan extensions voor kort haar die je eenvoudig in je korte haar kunt vastzetten en bijvoorbeeld ´s avonds er weer uit kunt halen. Met de juiste extensions en de juiste toepassing kun je van een kleine afstand niet eens merken dat het extensions zijn.


Haarproducten
Er zijn haarproducten op de markt die je haar meer volume geven. Shampoo's en Conditioners zijn er speciaal voor gemaakt om je korte haar meer volume te geven en je dus een volle bos haar te geven. Deze haarproducten verrichten natuurlijk geen wonderen maar het helpt altijd iets.


Haaraccessoires
Met de juiste haaraccessoires kun je eenvoudig je haarstijl aanpassen. Zorg er voor dat de accessoires wel matchen bij je kleding (of andersom :)). Het voordeel van haaraccessoires is dat je je korte haar gemakkelijk een andere stijl kunt geven.

Haarstyling
Door je korte haar op te steken (met of zonder extra extensions) lijkt het al snel alsof je een volle bos hebt. Door de juiste stylingproducten te gebruiken geef je je haar meer volume. Door gebruik te maken van Stijltangen kun je snel het gewenste resultaat boeken met je korte haar.

Meer over kort haar:Meer Haartrends >

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik heb zelf ook kort haar en draag zo nu en dan ook extensions! Ben blij dat iemand extensions heeft uitgevonden :) Let wel op dat je kwalitatief goede extensions koopt. Maar hier kan je kapper wel meer informatie over geven.
x

Anoniem zei

ik heb heel wienig haar niet zo kort maar door medicijnen nemen vallen mijn haren veel uit en wordt steeds dunner ik wou graag iets doen met mijn haren en dan lukt het niet zoals ik wil ik wou graag ook extensions maar het plakken breekt mn haren nog meer

Chenine zei

Misschien dat je voor advies beter even naar de kapper kunt gaan (als je dat nog niet hebt gedaan). Wellicht kan je kapper de situatie beter bekijken. Ieder haar is anders.

Anoniem zei

Je hebt ook extensions met microringen en daar komt geen lijm aan te pas.
Ik ken het probleem van bros haar v.w medicijnen en de microring extensions zijn goed bevallen geen haar verlies!

Anoniem zei

heel erg mooi voran de eerste foto is super!!

Anoniem zei

moet je wel zeggen hoe het moet he? (:

Een reactie posten

Laat je reactie achter!