dinsdag 9 juni 2009

Kort haar advies


Het blijft een feit dat vrouwen met lang haar nog het sexyer worden gevonden dan vrouwen met kort haar. Maar jullie weten dat kort haar ook sexy en vrouwelijk kan zijn. Ben jij een type met lang haar en wil je graag eens kort haar proberen dan is het goed om hier over na te denken. Je haar groeit namelijk niet binnen korte tijd naar lang haar (zonder extensions).

Ga naar je styliste en vraag om advies. Het korte haar kapsel moet natuurlijk wel bij je gezicht passen. Zoals al eerder aangegeven in het artikel van "moderne bob-line voor kort haar" is het belangrijk om eerst te kijken naar je kin, voorhoofd, wenkbrouwen, neus en jukbeenderen voordat je een haarstijl kiest. Je haartrend moet namelijk goed aansluiten op je gezichtskenmerken.

Het is makkelijk voor jezelf en je styliste om een aantal voorbeelden mee te nemen van kapsels die je aanspreken. Je styliste krijgt dan een goed beeld van wat je bedoelt en zou eventueel ook nog een aantal tips kunnen geven. Omdat het bij kort haar eerder opvalt dat het uit model is, is het belangrijk om niet te besparen op haarproducten en het regelmatig bij laten knippen. Ook moet kort haar vaker gewassen worden dan lang haar omdat kort haar sneller vet wordt. Klinkt misschien als veel werk maar misschien wil je wel niks anders meer dan kort haar!

Meer over kort haar:foto's via vakkappers.nl

Meer Haartrends >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat je reactie achter!