vrijdag 7 augustus 2009

Kort haar - gebruik hairextensions

De zomer is momenteel op zijn hoogtepunt. Vandaag zal het ook weer 30° worden en dan is kort haar wel erg lekker. Maar de eerste haartrends voor na de zomer zeggen dat Hollywood-achtig haar het voor het najaar goed zal doen. Ook kapsels als dat van Lady Gaga zullen we vaker tegenkomen.

Dus daar zit je dan met je korte haar. Geen paniek, je kunt altijd nog voor hair extensions kiezen. Hair extensions van tegenwoordig zijn (bijna) niet meer te onderscheiden van je eigen haar. Dit omdat kwalitatief hoogwaardige extensions gemaakt zijn van 100 procent echt haar. De hair extensions en je haar worden één geheel!


Ook kunnen hair extensions in principe in ieder kapsel verwerkt worden. Wel zal je haar een lengte moeten hebben van ongeveer 10cm. Binnen no-time kun je dus weer een volle en lange bos haar hebben.


Soms horen we wel eens verhalen dat het haar na het zetten van hair extensions uitvalt. Bij verkeerd gebruik kan dit inderdaad gebeuren. Maar als je gebruik maakt van de juiste hair extensions en je verzorgt je haar op de juiste manier zul je lang plezier hebben van je hair extensions zonder dat je last krijgt van kale plekken.


Wil je echt weten hoe extensions met je haar reageren kun je ook eerst proef extensions zetten. Als dit zonder problemen blijft zitten weet je dat je haar tegen extensions kunnen.
Meer over kort haar:


Meer Haartrends >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat je reactie achter!