donderdag 19 november 2009

Haarmode vrouwen (2)


De haartrends van 2010 staan bekend om de variatie. 1 Haarstijl waarmee meedere kapsels mogelijk zijn. Voor verschillende gelegenheden verschillende haartrends. Haartrends voor mannen en haartrends voor vrouwen. In het kader hiervan weer een stijl-update. Dit maal voor vrouwen met lang haar. Met lang haar kun je veel kant op. We hebben de paardenstaart die ook in 2010 nog in de mode is en uiteraard opgestoken haar!


De inspiratie foto's van deze blog geven een goed voorbeeld van verschillende variaties voor je lange haar. Het is een kwestie van doen!
Foto's via KMS

Meer Haartrends >

6 opmerkingen:

Martine zei

Ik vind het bovenste linkse kapsel heel mooi!!
Kus Kus Martine

Anoniem zei

Inderdaad erg stijlvol die foto van linksboven!

Lisan (beauty-princess) zei

Oh, dat allereerste kapsel vind ik mooi! Die die is opgestoken! Helaas kan dat niet met mijn haar, haha. Als het wel had gekund was het ook wel erg veel werk geweest, maar het is wel mooi!

Anoniem zei

aaa die Linksboven die is echt mOOoooii

ik hb eindelijk een kapsel gevonden die ga ik laten doen te minste als ze het kunnen
(hopelijk van wel!!)

Anoniem zei

Ik vind dat kapsel ook erg mooi maar volgens mij kan je dat nooit zo mooi na maken, dan moet je het zo ie zo al door iemand anders laten doen en dan is het nog maar de vraag of die het zo goed kan. Wel complimenten voor degene die het voorelkaar heeft gekregen om het zo mooi om te steken!
xx

elif_horses zei

Ik ben elf ook erg creatief met mijn haar...
Laatst moest er een stuk af omdat het dood was natuurlijk...ik heb nu halflang haar..en je kan het erg mooi maken met een krultang en haarspray krijg je het erg leuk hoor !
Of stijl natuurlijk..:)
Een beetje afleiding mag wel als je stijl hebt..zoals een mooi kaarspeld waarmee je het kan opsteken..dat de ik ook vaak...of een bloem in mijn haar..(wel neppe bloem) :)
XXX

Een reactie posten

Laat je reactie achter!