maandag 29 juni 2009

Haartrends winter 2009 / 2010

De zomer is nog maar net begonnen en waarschijnlijk heb je net je haar volgens de laatste trends gestyled. Dan is het nu misschien al wel de juiste tijd om alvast na te denken over de haartrends voor de herfst/winter 2009 en 2010. Het wordt voor deze periode de trend om je haar aan te kleden, aldus Sam McKnight. Ga creatief met je haar om. Opgestoken retrokapsels, Rock kapsels, Contrast tussen wild en glad haar en de knot komen voor in de haartrends van eind 2009 begin 2010.

Opgestoken retrokapsels
Deze haartrend bevat Kuiven en vlechten. Wees creatief met je haar maar zorg er wel voor dat alles in balans is en dat je haar er verzorgd en netjes uitziet!
Rock kapsels
De Rock haartrend bevat de warrige, nonchalante maar toch sexy look. Er zijn verschillende rocksterren die je als voorbeeld kunt nemen voor het maken van deze haartrend.

Wild en Glad haar contrast
Zoals de titel al beschrijft, een haartrend met 2 gezichten. Aan de voorkant glad en strak haar wat uitloopt in wild haar.

De haar knot
De knot blijft bestaan in 2009 en 2010. Er zijn allerlei combinaties mogelijk met een knot. Bij deze haartrend geldt ook weer: wees creatief met je haar maar zorg er voor dat alles in balans is!


Meer Haartrends >

4 opmerkingen:

marja zei

Misschien helemaal niet interessant voor de meeste haarliefhebbers maar ik zit met de vraag: kun je niet een rubriek senioren-haar beginnen? Er is weinig over te vinden.
Ik ben een vlotte werkende moeder van 50 die een energieke, representatieve maar geen "fotomodel van 20 of 30" uitstraling wil houden/neerzetten. verder een mooie site, groet, Marja.

Jill zei

haai ik ben een meisje van 13 en heb zelf erg veel pluis en kroes haar vooral aan de voorkant van mijn hoofd maar ik heb geen zin om het elke ochtend te stylen heeft iemand nog tips voor mij ?

Anoniem zei

@ Jill: probeer eens de spray van glisskur , 6 euro, maar het doet wonderen :D

Anoniem zei

ween niet

Een reactie posten

Laat je reactie achter!