maandag 18 mei 2009

Ultieme ontkleuring met Topchic HiBlonds Control


Blond is haarkleur nummer één in het modelbeeld van 2009-2010 en de klant weet wat zij wil. Het haar moet er verzorgd uitzien en een natuurlijke glans hebben. 


Met Topchic HiBlondes Control komt Goldwell met een nieuw product dat kan voldoen aan de hoge eisen die vrouwen stellen aan ontkleuring en nuancering van het haar. Door de innovatieve formule is het mogelijk om vooraf exact vast te stellen hoe het kleurresultaat eruit zal zien. Een perfect afgestemde pigmentconcentratie garandeert op verschillende ondergronden altijd de gewenste blondtint.

Perfecte kleurvoorbehandeling
Met Colorglow Pre Color heeft Goldwell een product ontwikkeld dat een kleurbehandeling geeft voorafgaand aan de eigenlijke ontkleuring. Color Finish Serum Highlights veredelt de behandeling terwijl Color Finish Serum Full Blond het haar fixeert bij een totale kleuring. Beide serums zorgen ervoor dat de kleur langer houdt, tot wel 22 keer wassen.

Thuisverzorging
Voor de kleurverzorging thuis zijn er nog twee andere systemen verkrijgbaar: Colorglow Briljant Contrasts, voor langdurige stralende contrasten en Colorglow Bright Shine voor een heldere briljantie en rijke verzorging van ontkleurd haar.


Bron: www.vakkappers.nl

Meer Haartrends >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat je reactie achter!