dinsdag 12 april 2011

Win het spel YOOSTAR 2


Heb jij al jarenlang stiekem acteer-aspiraties, ben je gek op karaoke en droom je ervan in een film te spelen maar is Hollywood net even te ver weg? No worries, met de movie karaoke game ‘Yoostar 2’ komt Hollywood gewoon naar jou toe!

Met behulp van Kinect voor de Xbox 360 of de Playstation Eye voor de Playstation 3 kun jij met ‘Yoostar 2’ de hoofdrol spelen in jouw lievelingsfilm. Kies uit één van de 80 filmscenes! Voer dialogen volgens script, of improviseer je eigen scène. Yoostar2 is de ultieme partygame voor jou en je vrienden! Leuk met een lekker glas wijn ;).

Yoostar 2 Grease


Stuur jouw filmpjes via Twitter of e-mail rond in je netwerk en bekijk de scènes van andere Yoostar-fans op de Facebookpagina van Yoostar 2.

Yoostar 2 Ellen Degeneres show


Winnen: Wat moet je doen?

Om kans te maken op 1 van de 2 Yoostar 2 games stuur je een mailtje naar fleur.van.kammen@gmail.com met het onderwerp YOOSTAR of vul het formulier hieronder in met de reden waarom jij Yoostar 2 zou moeten winnen. Wij selecteren de leukste inzendingen en nemen vervolgens contact met je op!

Let op: Deadline is op vrijdag 22 april 2011 om 23:59 ;)
Kansen kun je uiteraard vergroten door fan te worden van Yoostar op facebook.

Veel succes!

Meer Haartrends >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat je reactie achter!