dinsdag 22 maart 2011

Modeshow RAAK

Op 8 maart jl. presenteerde RAAK Amsterdam aan zo’n 750 gasten haar zomercollectie 2011 in de
Zuiveringshal West te Amsterdam. Keune Ambassadeur Publique Marc Lubach en zijn Team creëerden de coupes bij deze zomerse collectie.

Tijdens het modefestijn showden Georgina Verbaan, Froukje de Both en Irene van de Laar de collectie voor komende zomer. Quinty Trustfull schitterde deze keer ook voor het eerst op de loper van RAAK Amsterdam. Bij de catwalk coupes van de modellen stond de krul centraal. Het Keune Team creëerde elegante en glamoureuze krullen met een prachtige glans.


Zomer
De modeshow toonde diverse zomerse creaties, van ‘Punk’ tot ‘Klassiek’. Hiermee laat Jos van Raak wederom de diversiteit van zijn winkel zien. De negen kleurrijke ontwerpen van RAAK zijn in de stijl van jaren 50 / 60 en daarmee ook zeer vrouwelijk. Een mix van verleden en heden in prachtige elegante creaties.

Na afloop van de show was er een ‘MINI RAAK’ georganiseerd, waar de gasten de geshowde collectie direct konden aanschaffen. Tijdens de ‘MINI RAAK’ konden de gasten bij de Keune stand terecht voor haarstylingadvies.catwalk beelden: Jeroen Snijders
persbericht: KEUNE

Meer Haartrends >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat je reactie achter!