vrijdag 11 februari 2011

Marc Lubach ambassadeur Publique Keune

Keune Haircosmetics heeft beautyexpert Marc Lubach (31) verwelkomd als Ambassadeur Publique Keune. Marc Lubach is onder meer bekend van de door Keune gesponsorde televisieprogramma’s Look of Love en Koffietijd. Marc Lubach gaat Keune vertegenwoordigen op televisie, in de bladen en op verschillende grote evenementen.

De stijl van Marc Lubach wordt gekenmerkt door elegantie en glamour. Keune heeft voor de getalenteerde en upcoming Marc Lubach gekozen, omdat hij uitstekend past bij het merk. Als Ambassadeur Publique van Keune zal Marc Lubach de kwaliteit van kappersproducten bij de consument onder de aandacht gaan brengen. Dit voorjaar zal Marc Lubach als hairstylist van Keune te zien zijn in een mediacampagne in de glossy magazines. Keune en fashion zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en daarom gaat Keune dit jaar samenwerken met verschillende fashion-designers. Marc Lubach zal namens Keune de fashionable hairstyling op de catwalk gaan verzorgen. Daarnaast is Marc Lubach wekelijks te zien in de door Keune gesponsorde metamorfoses in Koffietijd.

Keune Haircosmetics wil het komende jaar de bekendheid van de kapper als specialist in haarverzorging bij het grote publiek meer bekendheid te geven.

Meer Haartrends >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat je reactie achter!