vrijdag 25 februari 2011

Ammonia-vrije haarkleuring

Ammonia-vrije haarkleuring

Keune Semi Color is een ammonia-vrije, toon-op-toon kleuring voor natuurlijke kleuringen met behoud van gezond haar. In het Semi Color assortiment komt Keune nu met 4 nieuwe ammonia-vrije kleurnuances. Alle tinten zijn onderling te mengen en zorgen ervoor dat Semi Color een ongelimiteerd kleurenpalet biedt evenals de mogelijkheid om schitterende kleuren te creƫren.

Een aantal feiten over Semi Color op een rij:
  • Door de SILSOFT technology is Semi Color ultra mild voor het haar
  • De formule zorgt voor een helder kleurresultaat en optimale glans
  • Semi Color biedt een grijsdekking van meer dan 70%
  • Semi Color wordt uitgebreid met 2 bruine en 2 blonde nuances
  • Semi Color is ammonia vrij

De blonde nuances kunnen tevens gebruikt worden om highlights mee in te kleuren voor extra kleurkarakter in opgelichte highlights. Met de nieuwe kleurnuances bestaat het uitgebreide Semi Color assortiment uit 50 verrassende kleuren. Het Semi Color kleurenpalet is bij uitstek geschikt voor het Dual Color System.

Keune Semi Color
UNIEKE DUAL COLOR SYSTEM
Voor een uitgroeibehandeling heeft Keune het Dual Color Systeem. Hierbij wordt Tinta Color toegepast op de uitgroei en Semi Color op de lengten en punten. Het grote voordeel is dat de effectieve uitgroei (=nieuw haar) origineel behandeld wordt met een volledige permanente kleuring, terwijl de lengten en punten een kleuropfrissing krijgen met semi-permanente kleuring. Het haar blijft in een betere conditie. Om de kapsalon te ondersteunen is er een nieuwe Semi Color Swatchcard met het totale Semi Color assortiment, inclusief de 4 nieuwe nuances en de 5 Red Infinity nuances. Er is tevens een nieuwe printversie van de Semi Color Swatchcard en een Semi Color Instruction Card beschikbaar.

Bericht door Keune

Meer Haartrends >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat je reactie achter!