woensdag 22 december 2010

Kapsel trends 2011

Kapsel trends voor 2011 van Goldwell. Na de modeshows in Berlijn, Londen, Parijs en New York is het weer zover: Goldwell presenteert de nieuwe kapsel trend lijn voor 2011. Het team creëerde haarkleuren en haarstijlen voor de belangrijkste trends van 2011: Play strong. Alle haarkleuren en haarstijlen zijn inspiratiebronnen voor elke haarstylist.

Kapsel trend play staat garant voor individuele kapsels. Dat wil zeggen dat iedereen met deze kapseltrend een eigen persoonlijk kapsel kan creëren. Contrasten in zwart, wit en rood garanderen een onuitwisbare look! Deze kapsel trend zal voor 2011 de inspiratiebron zijn voor de hele kappersbranche.

Fotos via Goldwell

Lees meer...
maandag 20 december 2010

Doen: Persoonlijk jaaroverzicht 2010


In december maken veel nieuwszenders, kranten en weblogs een jaaroverzicht van bijzondere gebeurtenissen uit het voorbije jaar. Ongetwijfeld komen de WK-finale, het huwelijk van Wesley & Yolanthe en de politieke aardverschuivingen na de verkiezingen voorbij. Maar hopelijk heb jij in het afgelopen jaar leukere momenten meegemaakt.

Welke leuke, gekke of bijzondere dingen heb je in 2010 meegemaakt? Op de site http://www.hetnederlandvan2010.nl kun je eenvoudig een video met jouw persoonlijke jaaroverzicht 2010 maken. Leuk voor later!

Deel je jaaroverzicht met je vrienden en laat ze op je stemmen! De drie leukste, grappigste, ontroerendste, liefste of spannendste jaaroverzichten worden uitgezonden tijdens een spetterende Oudejaarsavondspecial op RTL 5, met onder andere Bridget Maasland en Rick Brandsteder.

Wat is de bedoeling:
Duik in de digitale foto's en selecteer die foto’s die voor jou 2010 persoonlijk in beeld brengen. Foto’s van jouw beklimming van de Kilimanjaro, die leuke surfdude in Australië of je collega’s in New York. Foto’s van de ondergaande zon op Ibiza, de moesson in Indonesië of de skottelbraai in Zuid-Afrika. Doe mee en laat Nederland zien wat jou bezighield dit jaar!

Bekijk het leuke promofilmpje of ga direct naar naar http://www.hetnederlandvan2010.nl en maak je persoonlijke jaaroverzicht!


Lees meer...
Bookmark and Share