donderdag 20 mei 2010

Oordeel Indola iStylers



Begin april kreeg ik een leuk pakketje van Indola met een aantal haarproducten: Indola iStylers. Ik had jullie nog belooft om hierover een oordeel te geven. Bij deze mijn bijdrage. Volgens mij hoorden er 4 haarproducten in het pakketje te zitten maar het was opengescheurd en er zaten nog maar 2 haarproducten in: iStylers Volumising Powder en iStylers Texturising Matt Gum.

iStylers Volumising Powder
Op het eerste gezicht een apart potje met poeder. Vreemd om poeder in je haar te doen omdat ik normaal gesproken alleen maar poeder(suiker) op m'n pannenkoek doe. Het effect is echter wel goed (in combinatie met wax)! Leuk voor de afwisseling. Je haar krijgt een droog/warrig effect mee en krijgt veel volume. Zoals in de comments van het vorige bericht als tip stond heb ik dus wax gebruikt zodat het nog makkelijk te stylen was. Al met al: een beetje vreemd, maar wel lekker :).

iStylers Texturising Matt Gum
Topper van de twee vind ik toch echt wel de Matt Gum. Het ruikt lekker en je kunt je haar er super makkelijk mee stylen zonder dat het er super gestyled uitziet. Nog een beetje lak er bij en het zit de hele dag goed. Gebruik het potje nu ongeveer 2 maanden om de 2 à 3 dagen en is nu bijna leeg en voor mijn doen is dat best lang. Als ik een nadeel moet noemen is dat wel dat het niet gemakkelijk uit je haar te krijgen is vergeleken met andere haarproducten die ik gebruik. Ook al is dit geen punt waarom ik het niet zou gebruiken. Ik was namelijk m'n haar bij iedere haar wasbeurt 2 keer zodat alle restjes er goed uit zijn.


De iStylers van Indola zijn naar mijn idee de moeite waard als je eens een ander effect wil creëren met je korte haar.

Lees meer...
Bookmark and Share