maandag 20 december 2010

Doen: Persoonlijk jaaroverzicht 2010


In december maken veel nieuwszenders, kranten en weblogs een jaaroverzicht van bijzondere gebeurtenissen uit het voorbije jaar. Ongetwijfeld komen de WK-finale, het huwelijk van Wesley & Yolanthe en de politieke aardverschuivingen na de verkiezingen voorbij. Maar hopelijk heb jij in het afgelopen jaar leukere momenten meegemaakt.

Welke leuke, gekke of bijzondere dingen heb je in 2010 meegemaakt? Op de site http://www.hetnederlandvan2010.nl kun je eenvoudig een video met jouw persoonlijke jaaroverzicht 2010 maken. Leuk voor later!

Deel je jaaroverzicht met je vrienden en laat ze op je stemmen! De drie leukste, grappigste, ontroerendste, liefste of spannendste jaaroverzichten worden uitgezonden tijdens een spetterende Oudejaarsavondspecial op RTL 5, met onder andere Bridget Maasland en Rick Brandsteder.

Wat is de bedoeling:
Duik in de digitale foto's en selecteer die foto’s die voor jou 2010 persoonlijk in beeld brengen. Foto’s van jouw beklimming van de Kilimanjaro, die leuke surfdude in AustraliĆ« of je collega’s in New York. Foto’s van de ondergaande zon op Ibiza, de moesson in IndonesiĆ« of de skottelbraai in Zuid-Afrika. Doe mee en laat Nederland zien wat jou bezighield dit jaar!

Bekijk het leuke promofilmpje of ga direct naar naar http://www.hetnederlandvan2010.nl en maak je persoonlijke jaaroverzicht!

Meer Haartrends >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat je reactie achter!