zondag 28 november 2010

Hairextensions

Lukt het je niet om je haar op een mooie lengte te krijgen en wil je graag prachtig lang haar? Uw haar groeit gemiddeld 1 cm per maand (dat is genetisch bepaald). Om door eigen haargroei tot lang haar te komen, moet u vaak veel geduld hebben.

Met hairextensions is dit snel te bereiken: Lang natuurlijk haar; sterk, gezond, volumineus en vol vitaliteit. Dankzij hairextensions kun je gemakkelijk in enkele uren een lengte verkrijgen tot 60 cm.

Verdikking / Meer Volume
De natuur voorziet niet iedereen van voldoende haar. En niet iedereen heeft het geluk met een volumineuze look door het leven te gaan. Geen nood, dankzij de fijne toepassingstechniek van SoCap en Indian Gold hairextensions wordt de mogelijkheid geboden aan vrouwen met fijn of weinig haar, volume te verwerven naar persoonlijke behoefte en wens.
Natuurlijk wordt er met 100 % natural hair gewerkt. Het voelt daarom ook erg natuurlijk aan. Het is heerlijk om met uw handen door uw prachtig haar te kunnen glijden en de sterkte en de vitaliteit te voelen, tot in de punten.
De talloze mogelijkheden met hairextensions:
  • Een totale of gedeeltelijke verlenging
  • Haren of nekpartij verlengen
  • Haar bijvullen op kalende plaatsen
  • Verandering van haarkleur en nuance
  • Beschadigde punten verbergen in de massa
  • Langere houdbaarheid geven aan het kapsel
  • Volumeverhoging en meer beweging geven aan het kapsel
  • Realisatie van een nieuwe en trendy look dankzij fantasiestrengen

Voor een complete haarverlenging heb je meestal zo`n 125 á 200 stuks nodig.

Het aantal hangt af van het volume van je eigen haar, en is bepalend hoeveel extensions je uiteindelijk nodig hebt. Ook kan er gekozen worden uit verschillende lengten en verschillende kwaliteiten. Je specifieke wensen moeten we natuurlijk vooraf rustig bespreken. We zijn gemiddeld 3 á 4 uur bezig met het zetten en van de extensions.

Platte wijze
Wij werken met de nieuwe methode van platte bondjes, de platte extensions zitten prettiger, vallen minder op en geven het mooiste resultaat . Platte bondjes zijn ook het minst schadelijk voor je haar. Het haar wordt in rechte banen voorbereid, daarna worden de bondjes in het eigen haar geplaatst. Met een speciale tang worden de bondjes warm gemaakt en om je eigen haar omsloten. De andere vaak gebruikte methode is met de ronde bondjes die in het haar worden gedraaid, in het begin zit het vaak heel strak en je voelt die bondjes heel erg zitten (vooral tijdens het slapen).

Microrings extensions
Deze nieuwe methode is erg in opkomst, ik zal binnenkort een nieuwe blog schrijven over deze techniek.
Bij MK Hairextensions in Alkmaar zetten we SoCap en Indian Gold hairextensions. Door jarenlange ervaring met heel veel modellen en lengtes kunnen we voor bijna iedereen een oplossing brengen. Op onze duidelijke site vind je nog heel veel informatie over de merken en mogelijkheden. Wij maken ook op maat haarmatten en flip-in extensions.

Artikel aangeboden door:

Mk Hairextensions Alkmaar
Wij zetten kwaliteits hairextensions voor een echt betaalbare prijs, en zijn gevestigd in Alkmaar, Noord-Holland. Wij werken met de beste kwaliteit Hairextensions producten (100% human hair). (de merken Indian Gold hairextenions, Socap).
Deze topmerken staan garant voor perfect haar en draagplezier.


Kijk op www.hairextensions-alkmaar.nl

Meer Haartrends >

2 opmerkingen:

john beerens zei

En de winnaar is.... John Beerens is de winnaar, van de Great Lengths Gold Trophy Award! Met deze foto, heeft John Beerens afgelopen zondag, 21 November 2010, de Great Lengths Gold Trophy gewonnen. Dit is dé kappers award als het over extensions gaat!
voor meer info kijk op www.johnbeerens.nl

Ngozi hairstyling zei

hey hey!

ik ben ook as hobby bezig met opvullen en en dichtweaven enz... ik denk dat ik wel wat tips kon gebruiken van je..

en ik zal je dolgraag willen toevoegen

grtzzz

ngozi

Een reactie posten

Laat je reactie achter!