vrijdag 22 oktober 2010

Color Congres Intercoiffure

Keune Haircosmetics was 11 oktober jl. voor het eerst aanwezig op het Intercoiffure Color Congres dat plaatsvond in hotel Sparrehorst te Nunspeet. Alle gerenommeerde Intercoiffure salons kwamen bijeen voor deze interessante dag, waar het Keune International Academy Team een preview gaf van de Trend Collectie 2011 ‘Understated Chic’.

Overdag werden er leerzame Tinta Color workshops gegeven door het Keune International Academy Team. Met zes professionele presentatiemodellen werden alle kleurtechnieken van de nieuwe trendlijn van het voorjaar van 2011 ‘Understated Chic’ gepresenteerd. Deze trendlijn is gebaseerd op de fifties met een knipoog naar het heden. Het International Academy Team liet zien hoe deze kleurtechnieken te vertalen zijn naar de salon.

De dag werd afgesloten met een podiumshow die werd verzorgd door alle Intercoiffure deelnemers. Keune viel op door het spetterende optreden van professionele dansers en presentatiemodellen, die volledig gestyled en gekleed waren volgens de Trend Collectie 2011 ‘Understated Chic’.

Bericht via Keune

Meer Haartrends >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat je reactie achter!