donderdag 23 september 2010

Kapperstrainingen van Keune in hypermoderne Academy

In het kader van: "Inspiratie salon (her)inrichting":


De Keune Academy in het Keune Hoofdkantoor in Soest is dé plaats waar kappers uit de hele wereld trainingen komen volgen in de nieuwste knip- en kleurtechnieken. Deze studio, waar inmiddels al tienduizenden kappers zijn getraind, is onlangs stijlvol verbouwd.

De Keune Academy is een belangrijk onderdeel binnen Keune en fungeert als creatief centrum. Het International Academy Team geeft hier professionele technische ondersteuning aan nationale en internationale kappers die met Keune producten werken. Onlangs is de volledig gerenoveerde Keune Academy officieel geopend door George Keune. “Educatie is van groot belang voor Keune en de kapper en ik ben heel trots op onze nieuwe Academy met internationale allure”, aldus George Keune. De Academy heeft een stijlvol design en straalt de elegantie van het merk Keune uit. Het is uitgerust met de allernieuwste kappersstoelen, wasunits en stylingunits.


Het International Academy Team van Keune Haircosmetics heeft dit najaar weer inspirerende kleurcursussen, workshops, presentaties en specialisaties op het programma staan. Het cursusprogramma is te vinden op de site van Keune.


Meer Haartrends >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat je reactie achter!