maandag 27 september 2010

Haarsalon Tom Sebastian

Beautystylist Tom Sebastian, bekend van zijn haarproducten en tassenlijn, heeft nu ook zijn eerste haarsalon in Nederland geopend. Daarnaast komt hij binnenkort met een speciale haarverzorgingslijn.


Dit vertelt hij aan BeautyJournaal tijdens de opening van het schoonheidsinstituut van Evelien Leijten in Chaam. Deze schoonheidsspecialiste van het Jaar 2010 opende afgelopen week een nieuw onderkomen in een ruim bemeten villa.

Via de Technische Modevakschool, Yves Saint Laurent en Nina Ricci vertrok Tom naar het buitenland: hij werkte in Amerika bij grote modehuizen en bladen als Harpers Bazaar, Tatler en Vogue. In Nederland is hij bekend door zijn vele werk voor een breed scala aan bladen, zijn beroemde clientèle en zijn kracht om vrouwen te laten stralen voor de camera. Zijn jarenlange ervaring in de beauty industry heeft Tom samengebracht in een drietal leerzame cursussen bij het NTI: visagie, haarstyling en modestyling.

Kwaliteit
Het is de eerste in wellicht een reeks van salons die geopend gaan worden, aldus Tom. Ook brengt hij in het najaar een cosmeceuticallijn uit voor het haar. Met als doel de kwaliteit van de haarwortels weer beter te maken, waardoor het haar er gezonder uit gaat zien.

Deze lijn wordt in zijn zaak gebruikt, maar zal verder als eerste in Duitsland uitgerold gaan worden. Tom is daar ook betrokken bij een tv-programma, waarover hij verder nog geen nadere details wil geven.

Hij verklapte eveneens dat hij in Rusland betrokken is bij de introductie van een lingerielijn voor vrouwen.


bericht via nu.nl

Meer Haartrends >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat je reactie achter!