dinsdag 8 juni 2010

Kappersproducten voordeel bij Nexxusstore


Momenteel hebben we een deal met Nexxusstore. Dit betekent voordelige prijzen en een extra korting van 3% wanneer je de kortingscode: "BLOGSPOT" gebruikt bij het bestellen. Daarnaast is er ook nog een actie: 6 halen, 5 betalen! De Nexxusstore biedt allerlei grote merken zoals L'Oreal, Wella, Tigi, American Crew en Keune voor de laagste prijs.


Nexxusstore heeft al 15 jaar ervaring in het kappersvak. Met twee salons bedienen ze hun klanten in Belgiƫ. Daarnaast hebben ze sinds vier jaar de webshop waar eerst zijn begonnen met producten van het merk NEXXUS. Door het succes is de webshop uitgebreid en is er keuze uit 23 merken.

Met name in deze tijden van crisis hebben ze zich er op toegelegd om met scherpe prijzen de klanten te bedienen waardoor ze naast veel particuliere klanten ook kappers voorzien van voorraad. Doordat Nexxusstore scherpe prijzen heeft, leveren ze (naast Belgie, Nederland en Luxemburg) ook veel producten aan klanten in Italiƫ, Denemarken, Duitsland en Engeland.

Nexxusstore is voorlopig als enige REVLON professional erkend (erkend door Revlon) en ze zijn de enige die OROFLUIDO aanbiedt.

Bezoek de website van NEXXUSSTORE. Vergeet bij je bestelling niet de kortingscode in te vullen en laat in de reacties maar weten wat je ervaring met de Webshop is.

Via: Nexxusstore

Meer Haartrends >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat je reactie achter!