donderdag 1 april 2010

Styling met Indola iStylers

Vandaag een leuk pakketje van Indola binnengekregen met 2 samples er in. iStylers Volumising Powder en iStylers Texturising Matt Gum. Ben er nog niet helemaal aan toe gekomen om het te testen maar dat komt binnenkort. De Texturising Matt Gum ruikt in ieder geval heerlijk.

De haarproducten van het nieuwe styling systeem van Indola iStyle richten zich specifiek op korter haar. We weten dat korter haar niet direct betekend dat je tekort moet komen op het gebied van Style. Dit blijkt wel uit de resultaten: 58% van alle Europese vrouwen hebben kort haar of haar op kin-lengte. Met kort haar kun je namelijk nogsteeds verschillende haarstijlen creëren.


Leonardo Rizzo (ambassadeur bij Indola's International):

"Bij kort haar is veelzijdigheid onmisbaar. Niemand wil iedere dag dezelfde look. In 22010 gaat het om creatief zijn met wat je hebt. Daarom heb ik dit seizoen eindeloze looks gecreëerd met slechts één korte, slim geknipte coupe dankzij de nieuwe iStylers."


Alle vier haarproducten van iStylers hebben een innovatieve werking om meer wisselende looks te creëren. Van dramatisch tot nonchalant, hoog opgewerkt tot extreem glanzend. Ontwikkeld voor maximale flexibiliteit en styling mogelijkheden.

Voor mij reden genoeg om dit eens uit te proberen. Binnnenkort kun je dus een productreview van iStylers Volumising Powder en iStylers Texturising Matt Gum verwachten.

via Indola

Meer Haartrends >

2 opmerkingen:

Anoniem zei

dat potje met poeder is in eerste instantie wel raar om in je haar te doen, maar het effect is er wel, je haar voelt enigszins stroef aan, maar het zit in combinatie met een beetje wax, perfect!

Anoniem zei

Matt Gum is een erg lekker product! Helaas heeft mijn vriend het ingepikt ;) Poeder is inderdaad wel raar om te gebruiken. Is niet heel praktisch vind ik persoonlijk.

Een reactie posten

Laat je reactie achter!