maandag 22 februari 2010

Haartrends voorjaar zomer 2010

Het is weer een tijdje geleden dat ik een blogje heb geschreven maar vandaag is er dan ook leuk nieuws... De nieuwe haartrends voorjaar zomer 2010 is uit! De haartrend voor 2010 heet: Feeling. Het leuke van de haartrend voor dit voorjaar / zomer is dat je het qua styling helemaal kunt aanpassen aan jouw eigen gevoel!


De nieuwe haartrend bevat vollere countourlijnen. Dit kun je bereiken door het haar niet op te knippen, maar allemaal ongeveer op dezelfde lengte te laten. Vooral met een krultang kun je hier je voordeel uit halen omdat je dan een gelijkmatige krul of slag kunt aanbrengen.


De kleuren van deze haartrend voor de zomer lijken egaal van toon, maar als je beter kijkt zie je verschillende kleurtonen in het haar die heel dicht bij elkaar liggen. Door de kleurtonen in het haar lijkt het alsof er meer diepte en beweging in het haar zit. Verder spelen blondtinten en lichte kopertinten een hoofdrol in de nieuwe haartrend. De blondtinten vind je vooral in de hoek van zandnuances en beigeblond, de lichte kopertinten vooral in het middel koperblond: een superkleur voor ’s zomers als je van jezelf wat donkerder bent.

via vakkappers.nl

Meer Haartrends >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat je reactie achter!