woensdag 6 januari 2010

Hairfashion Award 2010

Ik las het vandaag pas maar voor degenen die de regionale finales van de Hairfashion Award ook in de agenda hadden te staan heb ik een slechte mededeling:

Helaas heeft het Brancheplatform Kappers moeten besluiten om de regionale finales in Roermond (20 januari 2010), Dordrecht (2 februari 2010) en Zwolle (8 februari 2010) NIET door te laten gaan wegens gebrek aan deelnemende leerlingen en teams.


De leerlingen die zich hebben aangemeld voor de individuele categorie mannenmetamorfose of vrouwenmetamorfose en de teams krijgen nu rechtstreek toegang tot de finale op maandag 15 maart 2010 in Ahoy Rotterdam. Zij ontvangen daarover in januari 2010 meer informatie.

De Hairfashion Award bestaat uit drie categorie├źn: vrouwenmetamorfose voor individuele deelnemers, mannenmetamorfose voor individuele deelnemers en een teamwedstrijd. Een individuele deelnemer voert een metamorfose uit op een man of een vrouw en wordt beoordeeld door een vakjury en een publiekjury. Een team bestaat uit maximaal 4 leerlingkappers en maximaal 2 modellen per leerling. Het team voert ook een metamorfose uit op de modellen en bedenkt een show van maximaal 10 minuten met muziek die zij zelf selecteren. Klik hier voor de exacte beschrijving in het wedstrijdreglement. Klik hier voor de wedstrijdopdracht.

Elke wedstrijddag vindt plaats op twee locaties. Overdag wordt het voorwerken zonder publiek verricht op een school met een kappersopleiding. Onder leiding van Marielle Bastiaansen vindt de presentatie aan het publiek plaats in Ahoy.

via brancheplatformkappers.nl

Meer Haartrends >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat je reactie achter!