donderdag 4 juni 2009

Geld verdienen met haartrends!


Vind je het ook leuk om zo nu en dan een blog te schrijven over bijvoorbeeld haartrends en wil je ook nog eens geld verdienen? Start dan een blog bij blogspot! Je kunt namelijk eenvoudig geld verdienen met je blog. 


stap 1
Maak gratis een blog aan bij blogspot (of een dergelijke gratis blogdienst). 

Stap 2
Zorg er voor dat je blog up-2-date is en dat er interessante teksten en foto's op komen. Je bezoekers zullen terug komen! Je blog zal automatisch gevonden worden door Google naarmate je er artikelen op hebt te staan. Probeer je op 1 globaal onderwerp te focussen.

Stap 3
Het is mogelijk om via blogspot advertenties op je site te plaatsen van Google, genaamd "Google adsense". Meld je hier voor aan en installeer de module adsense bij "indeling" van blogspot. De advertenties worden aangepast op de teksten die op je blog staan. Staat er in de tekst iets over kappers, zal Google advertenties tonen die over kappers gaan. Iedere keer als iemand dan op zo'n advertentie klikt krijg jij geld van Google!

Stap 4
Blog updaten! Bezoekers willen nieuwe teksten en foto's zien! Uiteraard zul je niet direct slapend rijk worden maar als er meer bezoekers op je site komen, zullen er vast wel een aantal de advertenties aanklikken zodat jij geld verdient!

Meer Haartrends >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat je reactie achter!