dinsdag 23 juni 2009

Haartrends en haarmode 2009 van Wella

Bij de haartrends en haarmode van 2009 draait het bij Wella Professionals allemaal om persoonlijke Haartrends. De trends en mode van nu zijn meer dan een leuk kapsel. Zelf moet je wel voelen we aan welke haartrend of haarmode bij je past. Als je een leuk idee hebt raak je geinspireerd en zul je naar je styliste gaan. Het is niet zo dat je een haartrend direct moet overnemen. Je zult de trend bij jou haar moeten aanpassen en personaliseren naar jouw smaak voor jouw haar!

Persoonlijke Haartrends 2009 is de toekomst van de haarmode en haartrends. Iedere look wordt helemaal aangepast zodat hij aansluit bij jouw aspecten van het gezicht en de persoon die je bent. Personalized Haartrends 2009 van Wella Professionals bestaat uit vier looks. Persoonlijke Haartrends 2009 vertaalt de nieuwste trends naar een hip straatbeeld. Iedere haartrend kan helemaal op maat worden gemaakt, zodat hij precies past bij wat je nodig hebt.


De Lush – bij deze trend zijn materialen en haarstijlen die er voor zorgen dat je haar een vloeiende en provocerende beweging krijgt. Sensuele haarlokken in gebrand oranje en heet koper. Het haar is vol en glanzend en curveachtige vormen en golven bepalen de norm voor deze trend.


VirualLife – deze haartrend speelt zich af tussen de realiteit en de virtuele wereld. De kleuren en materialen hebben nieuwe levenslust, ge├»nspireerd door speelse technologie. Je haarkleur staat bij deze trend centraal en zwarte accenten geven een duidelijke boodschap. Flexibiliteit, creativiteit en plezier hebben. In deze trend exploderen de kleuren!


InterseXion – deze haartrend gaat over het uitdagen van stereotypen van de maatschappij. De mannelijke en vrouwelijke werelden botsen en vormen een nieuwe haartrend. De vamp is uit, charismatische chic met een twist is in.


Utopia – bij de haartrend Utopia spreken we van een zachtere wereld: niet langer het verlangen naar topprestaties maar waardeert ook emotionele eigenschappen. Geen minimalistische trends meer voor het haar. We zien transparante haarstyling en korte kapsels. Draag je haar op schouderlengte of daar boven.


foto's: Wella

Meer Haartrends >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat je reactie achter!